Maak deel uit van de Mindblowing Brainday!

De Mindblowing Brainday staat elk jaar in het teken van kennisdeling en inzichten in het nieuwste onderzoek op het gebied van merkbeleving, branding en zintuiglijke marketing. Deze dag geeft de gelegenheid om inzichten te vergaren die resulteren in een verhoging van omzet, traffic en merkwaarde.

Dit jaar richt de Mindblowing Brainday zich op emoties en kijken we met een wetenschappelijke bril naar de groeiende rol van van emoties bij klantbelevingen. Door middel van praktijkcases, presentaties van de laatste hersenonderzoeken, strategische en praktische tips voorzien we organisaties de nieuwste ontwikkelingen.

Op de Mindblowing Brainday worden lezingen en sessies gegeven door Senta, Smartnose, en Senseworld, elk gespecialiseerd in een ander aspect van zintuigenmarketing. Ervaar hierdoor een gevarieerd programma waarbij je je eigen route kunt samenstellen. Kies uit o.a. interessante kenniscolleges, innovatieve casuslezingen en interactieve werksessies van de diverse experts.

Dit evenement wordt georganiseerd door The Experience Network en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de kansen, toepasbaarheid en werking van de juiste zintuigenmarketing. Ontmoet productontwikkelaars, brand managers, researchers en marketeers en laat je inspireren!

Meld je aan voor 1 maart 2019, Voer de code 'Blow My Mind' in en ontvang €50,- vroegboekkorting!

Datum21 maart 2019
Tijdvan 12:00 tot 18:00, inclusief zinnenprikkelende lunch
LocatieSmarter Talents, Databankweg 12, Amersfoort
Kosten€ 345,- ex.BTWThe Experience Network, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@10-europe.com, Telefoon: +31 33 2540709
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

© 2019 Alle rechten voorbehouden