De ontdekking van Blue zones

Het geheim van deze bijzondere plekken op verschillende delen van de wereld is voor veel mensen nog een mysterie. Terwijl het je kennis geeft over hoe je gelukkiger kan zijn en je leven kunt verlengen. Tijdens "The Human Factor" gingen we dieper in op het belang en de voordelen van de menselijke factor binnen organisaties. Dirk Kaan, andersdenker, innovator en eigenaar van Blueways, liet ons zien wat we kunnen leren van de Blue zones.

Blue Zones zijn interessant. Wat maakt dat er plekken zijn waar er meer mensen zijn die ouder worden, gezonder en gelukkiger zijn? Dirk Kaan heeft de vertaling gemaakt van de Blue Zones “eigenschappen”, naar organisaties. Wat hebben organisaties nodig om gezond en succesvol te zijn en een lange levensduur te hebben. Zo zijn de 9 geheimen van Blueways ontstaan. Het kennen van deze geheimen alleen is niet genoeg. Net als de 9 geheimen van de Blue Zones, die kennen veel mensen ook wel. Wij weten wat nodig is om gezond te zijn; matig met drank, genoeg slapen, gezond eten, mediteren en bewegen. En toch is het niet iedereen gegeven om dat op de juiste wijze in te vullen. De 9 geheimen voor Blueways werken net zo. Kennen is 1, toepassen is 2, en er echt naar leven is voor velen een stap te ver, nog..

Dirk Kaan onthult 3 factoren voor een gelukkiger en langer leven.


The TEN is het kennisplatform waar een community van aanjagers en omdenkers vanuit tien verschillende werkvelden bij elkaar komen. TEN ziet branchevervaging als een grote kans voor het bedrijfsleven en heeft als doel experts uit de verschillende werkvelden van elkaar te laten leren. TEN brengt deze werkvelden samen door inspirerende evenementen te organiseren, waarbij kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken centraal staat.


The Experience Network, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@10-europe.com, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden