Aandacht maakt alles mooier

De slogan van IKEA luidt: 'Aandacht maakt alles mooier'. Want, wanneer je aandacht aan iets besteedt, wordt het leven net dat beetje mooier. Juist daar is Ikea zo goed in en dat willen we graag met Nederland delen.' Fijn dat dit gedachtegoed ook gedragen wordt door een bekend merk als Ikea.

In onze presentaties en workshops komt het woord aandacht vaak terug. Aandacht voor elkaar, voor de wereld om je heen, de manier waarop je dingen doet. Hoe fijn is het als je je even helemaal kan verliezen in een activiteit zonder daarbij onderbroken te worden. Door iets met je volle aandacht te beleven. Of het nou een spannend boek is, een taak op je werk of een goed gesprek.

Door aandacht te geven, doe je aan klantenbinding.

Mensen krijgen graag aandacht. Als ze bij jou te gast zijn, willen ze dat jij ze dat geeft. Werk je in een winkel? Stap dan juist op mensen af. Ze komen om te zoeken, te vinden, advies te krijgen en om geholpen te worden. Anders hadden ze wel online besteld. Wees je daarvan bewust en probeer mensen je volle aandacht te geven. Bij het inpakken van een cadeautje; maak er iets moois en origineels van. Ga in gesprek met je klant, kom erachter wat ze leuk vinden of waar hun interesse ligt. Met die informatie kan je ze eens verrassen met iets leuks of je nodigt ze uit voor een evenement wat ze interesseert.

Wie of wat geef jij vandaag je volle aandacht?


The Experience Network, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@10-europe.com, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden