Expert op het gebied van gastvrijheid

TEN heeft een passie voor gastvrijheid en ziet het als haar missie om bedrijven en organisaties gastvrij te laten denken & doen. Gastvrijheid is immers niet alleen horeca gerelateerd maar branche overschrijdend. Ondernemers, dienstverleners & winkeliers zouden nog veel meer kunnen bereiken als ze gastvrijheid toepassen in de dagelijkse praktijk. Dit levert niet alleen blije gasten (klanten) en medewerkers op, maar ook commercieel succes. Als mensen zich ergens welkom voelen blijven ze langer, geven ze meer uit, komen ze vaker terug én vertellen ze hun posititieve ervaring gemiddeld 20 keer door aan familie en vrienden.

Hospitality workshop

Wil je met jouw team aan de slag met gastvrijheid? Tijdens een hospitality workshop leer je dat gastvrijheid niet zomaar een trucje is, maar een compleet andere manier van denken en doen. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden en het optimaliseren van de customer journey ontdek je hoe je hospitality kan implementeren in je bedrijfsvoering én hoe je er commercieel succes uit kan halen.

Neem hier vrijblijvend contact op voor meer informatie

Hospitality presentatie

Op zoek naar een spreker over gastvrijheid? Onze experts zijn in te huren voor een lezing of presentatie over hospitality, klantbeleving en winkelbeleving.

Neem hier vrijblijvend contact op voor meer informatieThe Experience Network, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@10-europe.com, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden